2020-05-08

Fredblad öppnar kontor i centrala Varberg!

I slutet av augusti öppnar vi upp ett nytt kontor i centrala Varberg! Fredblad har historiskt genomfört många projekt i staden, och med flera framgångsrika arkitekttävlingar i ryggen under det senaste året etablerar vi nu ett nytt kontor på Östra Långgatan 49.

 

Fredblad arkitekter har flera pågående och nyss avslutade projekt i Varberg, bland annat hotellet i den nya stadsdelen Västerport, ett bostadskvarter tillsammans med Riksbyggen i samma stadsdel, Brf Rosenfred med Skanska och Brf Krukmakaren med Etikhus. Senast i april vann Fredblad, genom en tävling, uppdraget att bli arkitekt för Varbergs Bostad ABs nya kontor, som kommer integreras i ett nybyggt bostadskvarter med c:a 60 bostäder på Sörse. 

Förutom att vara permanent arbetsplats för ett antal arkitekter och ingenjörer kommer Varbergskontoret med sitt läge, mitt emellan de andra kontoren i Halmstad och Göteborg, bli en mötesplats och på så sätt bidra till ett effektivare utbyte för hela företaget.

Med en stark anknytning till den lokala marknaden är vi glada över att vi snart kommer att vara på plats i Varberg och kunna vara med på nära håll när staden befinner sig i en spännande stadsutvecklingsfas.

Vi ses i sommar Varberg!

1/2

Lokalen på Östra Långgatan 49.