Sälens motsvarighet till Beaver Creek

Timmerbyn Ski & Pool Lodge kommer att byggas i Sälens hittills mest exklusiva område, säljstart preliminärt februari 2020.
 

Timmerbyn Ski & Pool Lodge består av 30 st arkitektritade och exklusiva Lodger som för tankarna till klassiska Beaver Creek.

Med bästa läget i Sälen, mitt i liftsystemet kommer ett helt nytt område i Lindvallen att växa fram. Timmerbyn Ski & Pool Lodge kommer att byggas mitt i backen mellan sittliftarna Experium Express och Söderåsen Express. Precis ovanför Experium och Timmerbyn kommer projektet att utformas med nya skidvägar, skidtunnlar och liftar.

Lodgerna levererar en oöverträffad semesterupplevelse, där varje detalj tas om hand och perfektioneras så att du kan fokusera på att spendera kvalitetstid tillsammans med vänner och familj.

Lodgerna kommer att ha påkostade material, enorm takhöjd, stora glaspartier, magiskt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över pister och fjäll.

Man har valt att bygga fasaderna i ett smakfullt, exklusivt material som är naturligt, hållbart och miljövänligt och skiftar färg med åren och smälter in i fjällnaturen 

Projektet innefattar tre olika typer av Lodger:

-The Townhouse Lodge

-The Signature Lodge

-The Lodge

Varje huskropp består endast av 3st Lodger, vilket skänker en unik och exklusiv känsla till dig som ägare.

1/3