UTBILDNING 

Ett av Fredblads främsta marknadsområden är utbildning. Vi ritar lärmiljöer som stödjer modern pedagogik. Vi är experter på att skriva verksamhetsprogram, göra behovsanalyser och upprätta lokalprogram.

Det behöver byggas många nya skolor de närmaste åren. Vi har kompetensen som krävs för att utforma och bygga smarta och hållbara skolmiljöer, med ett mångfacetterat lokalutbud.
 
Att rita skolor är bland det roligaste vi vet. Då kan vi förena samhällsengagemang och kreativitet för att verkligen göra skillnad!

1_web.jpg

LINEHEDS FÖRSKOLA

 

Halmstad

Lineheds förskola, Sveriges största med 12 avdelningar i två plan, är på många sätt en unik och viktig byggnad för Halmstad.

 

Barnets perspektiv har stått i fokus i utformningen med låga fönsterbröstningar, rumsligheter som inspirerar, mycket dagsljusinsläpp och många utblickar över utemiljön.

Kattegattgymnasiet är en nybyggnation som ersätter tidigare skollokaler från 60-,70- och 80-talet. Skolan byggs i två etapper varav den första står färdig för inflyttning under hösten 2020 och den andra etappen förväntas klar hösten 2021.

Byggnadens bruttoarea är 19 500m2 och har en yteffektiv planlösning i två plan med två centrala atriumgårdar i norr och söder.

LINEHEDS FÖRSKOLA
KATTEGATTGYMNASIET
KATRINEBERGSSKOLAN
SKYTTESKOLAN
TRÖNNINGE SKOLA
HÖGSKOLAN I HALMSTAD - HUS S
VÄSTERBERGSSKOLAN & BIFROST FÖRSKOLA
KÄRLEKENS SKOLA
Show More
LYCKESKOLAN
STENSJÖNS FÖRSKOLA
Show More
  • Fredblad Facebook
  • Fredblad Instagram
  • Fredblad LinkedIn

© Fredblad 2020       Integritetspolicy