UTBILDNING 

Ett av Fredblads främsta marknadsområden är utbildning. Vi ritar lärmiljöer som stödjer modern pedagogik. Vi är experter på att skriva verksamhetsprogram, göra behovsanalyser och upprätta lokalprogram.

Det behöver byggas många nya skolor de närmaste åren. Vi har kompetensen som krävs för att utforma och bygga smarta och hållbara skolmiljöer, med ett mångfacetterat lokalutbud.
 
Att rita skolor är bland det roligaste vi vet. Då kan vi förena samhällsengagemang och kreativitet för att verkligen göra skillnad!

04726.jpg

Kattegattgymnasiet är Halmstads största gymnasieskola och huserar flertalet teoretiska och praktiska program. Skolan invigdes hösten 2020 då 1 600 elever och en personalstyrka på 200 personer tog byggnaden i bruk. 

Gymnasiet ersätter det tidigare Kattegattgymnasiet byggt på 60, 70 och 80-talet. Dessa byggnader låg på samma tomt men är nu helt rivna för att ge plats åt den nya skolan. 

Om- och tillbyggnad av lokaler till Akademin för Ekonomi, Teknik & Naturvetenskap.

 

Hus S är en ombyggnad av Dormers magnifika industrilokaler till en toppmodern högskolemiljö. Byggnaden är utformad som en generell lärmiljö, med flexibla och ljusa lokaler för undervisning, forskning, administration och kontor.

Fredblad_Högskola_DSF0101_web.tif